• Τηλ: 2311242626
  • info@costfix.gr
  • Βορείου Ηπείρου 39, Συκιές
costix_banner.jpg

Η εταιρεία

Η CostFix Corporate Solutions είναι μια σύγχρονη εταιρεία πληροφορικής με εξειδίκευση στο επιχειρησιακό λογισμικό και την παροχή σχετικών υπηρεσιών.

Οι εφαρμογές μας είναι επιλογές της 20ετούς εμπειρίας  στην προώθηση και υποστήριξη  λογισμικού για τις ελληνικές επιχειρήσεις και όχι μόνο. Αποτελούν ολοκληρωμένες λύσεις business software για όλες τις απαιτήσεις μηχανογράφησης: Εμπορική Διαχείριση, Συστήματα ERP, Χρηματοοικονομική Διαχείριση, Μισθοδοσία, Διαχείριση Λιανικής, Παραγωγή, CRM και Business Intelligence.

Οι εφαρμογές αξιοποιούν τις πιο δημοφιλείς βάσεις δεδομένων, τις εξελίξεις στις τηλεπικοινωνίες και τις τεχνολογίες Διαδικτύου, προσφέροντας ταχύτητα, ευελιξία, απεριόριστη επεκτασιμότητα και διάρκεια. Συνεργάζονται απρόσκοπτα με mobile & web εφαρμογές, ώστε να διευκολύνουν την αξιοποίηση όλων των σύγχρονων πρακτικών και εργαλείων που χρειάζεται μία επιχείρηση.

Παράλληλα η υποστήριξη του επιχειρησιακού εξοπλισμού των πελατών μας προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση σε απόλυτο συγχρονισμό και αποτελεσματικότητα.

CostFix Corporate Solutions